Google+ nije spreman za poslovne korisnike

Izvor: B92, 08.Jul.2011, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google+ nije spreman za poslovne korisnike

Iako je Googleova društvena mreža još uvek u probnoj fazi, korisnici već zahtevaju gomilu opcija, a najčešće se postavlja pitanje šta je sa firmama i na koji način se one mogu uključiti. Iz Googlea im poručuju da još malo pričekaju.

U Googleu firmama preporučuju da još ne prave profile na Googleu+, nego da pričekaju službeno obaveštenje Googlea da je taj servis spreman za poslovne korisnike.

No, nema naznaka kada bi se to tačno moglo dogoditi, osim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će to biti 'ove godine'.

Iz Googlea poručuju (putem videa koji možete pogledati malo niže) i da poslovne korisnike očekuju mnoge korisne opcije, kao i opsežna analitika i mogućnost spajanja identiteta na Google+ sa drugim uslugama koje Google nudi.

Inače, Erik Šmit, bivši izvršni direktor ove kompanije, izjavio je da ima mesta na tržištu za nove mreže, kao i da je veliko početno interesovanje korisnika za Google Plus, dobar pokazatelj.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gugl+ još nije spreman za korisnike (VIDEO)

Izvor: S media, 09.Jul.2011, 13:33

U Guglu preporučuju da se još ne prave profili na Guglu+, već da treba pričekati službenu objavu Gugla. ..Iako je Guglova društvena mreža Gugl+ još u testnoj fazi, korisnici već zahtevaju gomilu opcija, a najčešće se postavlja pitanje što je sa kompanijama i na koji način se one mogu uključiti...

Nastavak na S media...

Gugl+ još nije spreman za korisnike

Izvor: TrazimKredit.com, 09.Jul.2011

MOUNTAIN VIEW, Iako je Guglova društvena mreža Gugl+ još u tijestnoj fazi, korisnici već zahtijevaju gomilu opcija, a najčešće se postavlja pitanje što je sa kompanijama i na koji način se one mogu uključiti u cijelu priču. Iz Gugla im poručuju da još malo pričekaju.

Nastavak na TrazimKredit.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.