Gmail časti korisnike za 15. rođendan

Izvor: B92, 02.Apr.2019, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gmail "časti" korisnike za 15. rođendan

Gmail, koji ovih dana proslavlja 15. rođendan, odlučio je da, tim povodom, svoje korisnike "časti" nekim novim dodacima.

Jedan od njih je opcija zakazivanja datuma i satnice slanja mejlova.

Taj zadatak do sada su, u okviru Gmaila, obavljale različite ekstenzije. Kada opcija konačno postane dostupna svima, opcija će moći da se aktivira klikom na strelicu pored tastera "Send".

Tu je i opcija "Smart Compose" koja sama uči da se prilagođava navikama i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stilu korisnika. Ona će, zahvaljujući veštačkoj inteligenciji, moći da prepozna uobičajene pozdrave koje korisnik koristi.

To znači da, ukoliko korisnik svoj imejl najčešće počinje sa "Hej" ili "Zdravo", više neće morati svaki put da ponavlja te reči.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gmail „časti“ korisnike za 15. rođendan

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 02.Apr.2019

Jedan od njih je opcija zakazivanja datuma i satnice slanja mejlova...Taj zadatak do sada su, u okviru Gmail-a, obavljale različite ekstenzije. Kada opcija konačno postane dostupna svima, opcija će moći da se aktivira klikom na strelicu pored tastera Send...Tu je i opcija Smart Compose koja sama...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.