GFI Unlimited nudi malim i srednjim preduzećima povoljno rešenje bezbednog rada na daljinu

Izvor: ItRešenja.com, 10.Jun.2020, 13:45

GFI Unlimited nudi malim i srednjim preduzećima povoljno rešenje bezbednog rada na daljinu

GFI Software, provajder bezbednosnih rešenja u poslovnim IT mrežama, nudi malim i srednjim preduzećima povoljno i sveobuhvatno rešenje u oblastima IT bezbednosti i poslovne saradnje. Kroz jedinstveni model licenciranja GFI Unlimited, preduzeća i organizacije sada mogu dobiti kompletan set aplikacija za manje od 40 američkih dolara godišnje po korisniku, što je nekoliko puta jeftinije nego u slučaju kupovine pojedinačnih aplikacija.

Već sada 54 odsto >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << malih i srednjih preduzeća ima problem sa finansiranjem različitih rešenja u oblasti IT sigurnosti, a sa produbljivanjem ekonomske krize, taj procenat će dodatno rasti. Pored toga, od malih i srednjih preduzeća se zahteva sve veće prilagođavanje poslovanja velikom broju zaposlenih  koji rade od kuće i ponuda efikasne saradnje na daljinu – na primer, konferencijske pozive je tokom karantina moralo da koristi 42 odsto zaposlenih  koji ih nikada pre nisu koristili. 

Model GFI Unlimited trenutno nudi  devet aplikacija za komunikaciju i IT bezbednost u okviru jedne pretplate, a bilo koje od tih aplikacija mogu se međusobno kombinovati u zavisnosti od specifičnih potreba. Najveća potražnja je za sledećim paketima:

Za razliku od kupovine pojedinačnih aplikacija, korišćenjem jedinstvenog modela licenciranja GFI Unlimited kupci će uštedeti već prilikom aktiviranja dva proizvoda. Na primer, preduzeće sa 10 korisnika, rešiće kompletnu IT bezbednost i poslovnu saradnju za manje od 44.000 dinara, odnosno 360 EUR godišnje. Za više informacija, posetite sajt www.gfi-unlimited.rs.

„Od danas, pa ubuduće preduzeća će morati da reaguju na povećane zahteve za sigurnošću svojih infrastruktura zbog potrebe za fleksibilnijim radom na daljinu – to će najviše uticati na mala i srednja preduzeća“, kaže Jozef Kačala, Sales Engineer za EMEA i APAC u kompaniji GFI Software. „Pomoću modela GFI Unlimited, želimo da im ponudimo povoljnu alternativu, koja će im omogućiti da izbegnu rizik tehničkih i operativnih kvarova i poboljšaju produktivnost timova, gde god da rade.“

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.