Fractal gejmersko kućište za PC

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 16.Avg.2023, 18:01

Fractal gejmersko kućište za PC

Ovo kućište, koje je dobitnik prestižne Red Dot Design nagrade za 2023. godinu, totalno odskače od tradicionalnih kućišta za PC računare i koristi prirodne materijale i unikatne detalje. North PC gejmersko kućište ima revolucionarni dizajn koji će vašem gejming kutku dati stil i funkcionalnost. Dostupan sa mrežastim bočnim panelom ili panelom od kaljenog stakla, kućište kompanije North garantuje optimalan protok vazduha zahvaljujući paru ventilatora od 140 mm. Sa spoljne strane kombinacija drveta i metala stvara elegantan, retro izgled koji će unaprediti estetiku čitave vaše gejming stanice.

1 od 13
















































Sa prednje strane kućišta nalazi se maska od hrastovih ili orahovih panela, sa detaljima od veštačke kože i stilizovanim dugmićima i portovima od čelika ili mesinga. Ovakva pažnja posvećena detaljima je ono po čemu se North PC kućište izdvaja od konkurencije, ali North kućište nema samo impresivan dizajn, već nudi i vrlo zgodne funkcije, kao što je na primer kožna petlja sa zadnje strane koja olakšava pristup kućištu radi održavanja ili zamene delova.
KUPI  
The post Fractal gejmersko kućište za PC appeared first on Tech X Lifestyle: Svet u kom životni stil kreira tehnologiju!.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.