Flickr prekida 1TB prostora za free korisnike

Izvor: PCAxe.com, 05.Nov.2018, 04:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Flickr prekida 1TB prostora za free korisnike

Poznati web sajt za razmenu fotografija Flickr, je kupljen u aprilu ove godine od strane profesionalnog photo hosting servisa SmugMug, i počevši od danas, prve velike promene pod novim vlasništvom su osetne među korisnicima.
Ukoliko ste besplatni korisnik, bićete ograničeni na do 1000 slika na photo sharing sajtu, umesto od prethodnih 1TB prostora koji ste imali na raspolaganju.

Nastavak na PCAxe.com...






Povezane vesti

Flickr ograničava besplatno postavljanje fotografija na samo 1 000 komada

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 05.Nov.2018

Nakon što je 13 godina bio deo Yahoo-a, servis za skladištenje i razmenu fotografija Flickr je u aprilu ove godine promenio vlasnika. Preuzeo ga je konkurentski servis SmugMug, a sada vidimo i prve rezultate tog preuzimanja. Naime, kako je objavljeno na zvaničnom blogu, Flickr će značajno izmeniti...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.