Električni snowboard će vas provozati preko prašine brzinom od 30mph

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 27.Feb.2024, 19:02

Električni snowboard će vas provozati preko prašine brzinom od 30mph

Električni skateboardi nisu ništa novo i već smo videli električne surf table na baterije, ali ovaj električni snowboard od e-bicikla proizvođača Cyrusher je nešto drugačije. Većina električnih snowboarda su ili ambiciozni projekti koje izrađuju sami ili krupni e-skuteri sa traktorskim gusenicama. Međutim, Cyrusher Ripple nudi zaista hands-free vožnju sa pravim snowboard vezovima.
Ripple je opremljen sa 3.000W motorom i baterijom od 12.6Ah, dajući maksimalni domet od 15-20km, i maksimalnom brzinom od 50kmph na ravnom. Pogon dolazi iz jednog točka, sa gumom koju Cyrusher tvrdi da je posebno dizajnirana za veoma specifičnu oblast električnih snowboarda i pružaće dovoljno prianjanja na različitim terenima.

1 od 7



Cyrusher Ripple

Cyrusher Ripple

Cyrusher Ripple

Cyrusher Ripple

Cyrusher Ripple

Cyrusher Ripple

Cyrusher Ripple





















Ima podesiv sistem vešanja, koji bi trebao apsorbovati udarce za mirniju vožnju, i prilagoditi se konturama snega. Možete pomeriti poziciju motora gore i dole da odgovara vašoj težini i dubini snega.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.