EKSKLUZIVNO Stefanović zabranjuje vožnju za mlade od 23 sata do jutra

Izvor: Blic, 07.Dec.2014, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO Stefanović zabranjuje vožnju za mlade od 23 sata do jutra

Ministar policije Nebojša Stefanović odlučio je da mladi vozači više neće moći da budu za volanom od 23.00 sata do šest ujutru, ekskluzivno saznaje "Blic".

Ova zabrana će se naći kao novina u izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Na osnovu statistike, uočeno je da se najveći broj saobraćajnih nesreća u kojima učestvuju mladi dešava u periodu od 5 do 6 sati ujutru, zbog čega je ministar doneo ovakvu odluku.

Stefanović je i ranije navodio da je osim kontrola saobraćajne policije potrebno pooštriti i zakonske mere kako bi se sačuvali mladi životi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladi vozači da ne upravljaju vozilima od 23 do 6

Izvor: Press, 07.Dec.2014

. Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović rekao je za Tanjug da će predložiti da izmenama Zakona o bezbednosti saobraćaja novi mladi vozači ne mogu upravljati vozilima od 23.00 časa do 06.00 časova ujutru.

Nastavak na Press...

Stefanović zabranjuje vožnju za mlade od 23 sata do jutra

Izvor: NaDlanu.com, 07.Dec.2014

Ministar policije Nebojša Stefanović odlučio je da mladi vozači više neće moći da budu za volanom od 23.00 sata do šest ujutru...Ova zabrana će se naći kao novina u izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja...Na osnovu statistike, uočeno je da se najveći broj saobraćajnih nesreća...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.