Doviđenja besanim noćima! – Prvi beskontaktni monitor za dobar san ResMes S+

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 17.Dec.2017, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doviđenja besanim noćima! – Prvi beskontaktni monitor za dobar san ResMes S+

Bezkontaktni monitor sna analizira i poboljšava san već od prve noći. ResMes S+ beleži svetlo, buku i temperaturu u vašoj spavaćoj sobi, ne bi li vam pomogao u spavanju. Pre no što zaspite ispušta specijalne lagane zvuke, sinhronizovane s vašim disanjem.
Ispituje četiri faze vašeg sna (početak spavanja, lagani san, duboko spavanje i REM) i kad god je prekid spavanja. Na kraju vas izveštava da li vas je, i šta vas je uznemirilo dok ste spavali.
Ujutru se sinhronizuje s pametnim telefonom i šalje predloge kako poboljšati san i rutine u spavanju. Cena £79.00 + isporuka.

1 od 2














Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.