Izvor: marketingITD.com, 29.Apr.2014, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Digital Day 2014: Povezani u pokretu

Sedmog maja se u beogradskom Domu omladine održava četvrta po redu konferencija Digital Day - Connected in Motion, na kojoj će biti između ostalog biti reči i o tome kako je ekspanzija pametnih telefona i tableta uticala na navike potrošača i do kakvih promena je to dovelo u eri digitalnih komunikacija.
„Ekspanzija društvenih mreža je za kratko vreme donela velike promene u načinu oglašavanja na online platformama. Dvosmerna komunikacija postavila je nove standarde u razumevanju oglašavanja, a sadržaji koji promovišu određeni brend, moraju se prilagoditi novim uslovima. Potrebno je izazvati interakciju sa potrošačima, njihovo angažovanje, što podrazumeva nove i kreativne pristupe koji će pre svega privući potrošače da se uključe u komunikaciju“ rekla je Gabrijela Stjepanović, izvršna direktorka IAB Srbija.
Brojni međunarodni i predavači iz Srbije podeliće svoja iskustva i načine za pronalaženje pravog pristupa potrošačima, kako bi se poslala željena poruka. Komunikacija putem novih medija predstavlja veliki izazov za marketinške stručnjake i jedino konstantnim usavršavanjem i praćenjem trendova može se ostati u tržišnoj utakmici.
Detaljnije o programu i samoj konferenciji Digital Day – Povezani u pokretu možete pročitati u našoj najavi Digital Day 2014.
Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem online prijave na zvaničnoj stranici IAB Serbia.
Utiske od prošle godine možete pročitati u našem tekstu Digital Day 2013.
Ilustracija: Detalj sa konferencije Digital Day 2013, autor Ivan Minić
The post Digital Day 2014: Povezani u pokretu appeared first on marketingITD.

Nastavak na marketingITD.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta marketingITD.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta marketingITD.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.