Deo Ulice vojvode Stepe sutra bez vode

Izvor: Blic, 22.Sep.2014, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo Ulice vojvode Stepe sutra bez vode

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na Voždovcu u utorak, 23. septembra, od 8.30 do 14 sati bez vode će ostati potrošači na parnoj strani Ulice vojvode Stepe, između Otokara Keršovanija i Save Maškovića, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodne zalihe vode, a za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je i auto-cisterna.

Dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na broj 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na internet-adresi www.bvk.rs.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez vode nekoliko banjalučkih ulica

Izvor: BanjalukaLive.com, 22.Sep.2014

Tehničke ekipe preduzeća "Vodovod" će u utorak, 23. septembra, u vremenu od 8.00 do 20.00 časova, raditi na cjevovodu u ulicama Jovana Jančića, Prve krajiške brigade narodne odbrane i Srpskih ustanika, saopšteno je iz ovog komunalnog preduzeća. Zbog ovih radova, u navedenom periodu će privremeno...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Deo Ulice vojvode Stepe bez vode

Izvor: Studio B, 23.Sep.2014, 08:33

Zbog radova na mreži do 14 časova bez vode deo parne strane ulice...Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na Voždovcu od 8.30 do 14 sati bez vode će ostati potrošači na parnoj strani Ulice vojvode Stepe, između Otokara Keršovanija i Save Maškovića, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.