Deo Ulice vojvode Stepe bez vode

Izvor: Studio B, 23.Sep.2014, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo Ulice vojvode Stepe bez vode

Zbog radova na mreži do 14 časova bez vode deo parne strane ulice.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na Voždovcu od 8.30 do 14 sati bez vode će ostati potrošači na parnoj strani Ulice vojvode Stepe, između Otokara Keršovanija i Save Maškovića, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija".

Iz tog preduzeća pozivaju potrošače da pripreme neophodne zalihe vode, a za najnužnije potrebe za vodom za piće obezbeđena je i auto-cisterna.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
Dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija" na broj 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na internet-adresi www.bvk.rs.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.