Deco, nemojte me koljete

Izvor: Blic, 10.Nov.2014, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Deco, nemojte me koljete"

Dvojica napadača izboli su nožem taksiste Dušana Milovanovića (59) iz STB-a i Milenka Pavlovića (59) i “Pinka” za manje od sat vremena, prema istom scenariju i na gotovo istoj lokaciji nedaleko od ulice 27. marta (kod Poštanske štedionice), preksinoć između 21 i 22 sata.

Iz policije kažu da rade na slučaju i da ne mogu da potvrde da je reč o istim napadačima, ali prema rečima taksista, radi se o istim razbojnicima - visoki, ćelavi i stari oko 25 godina. Napadači >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su obojicu taksista zaustavili na istoj lokaciji, zauzeli su isti sumnjivi raspored u automobilu i tražili u oba slučaja da najpre skrenu zabranjenim smerom u bočne ulice.

Milovanović je napadnut u Dalmatinskoj.

- Sevnuše noževi, ugledao sam odsaj uličnih svetiljki. Napadač koji je sedeo pozadi stavio mi je nož pod grlo. Krenuo sam da pritiskam taster za vezu, a ovaj s desne strane pritisnuo mi je ruku nožem i počeo da reže. Počeli su histerično da viču “Daj pare” i “Pusti taster”. Rezao me je, krv je liptala, ali sam pribrano izgovorio “Deco, nemojte da me koljete” kako bi me čule kolege - priča Milovanović i dodaje da mu je u “u glavi odzvanjao neki unutrašnji glas 'Ubiće te'”.

Detaljnije na sajtu "24 sata".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISPOVEST NAPADNUTOG TAKSISTE: Deco, nemojte da me koljete!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Nov.2014

- Nikad neću zaboraviti kakao su me napali. Kad sam pokušao da dozovem pomoć, četiri puta su me posekli po desnoj ruci - kaže taksista koga su u petak uveče oko 21 sat napala dva mladića od oko 20 godina.. ”Pošto su mi tražili novac, napadači su izvadili noževe od 30 centimetara, jedan...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.