Daje vašem telefonu super moći – Flir One termalna kamera

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 24.Sep.2017, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Daje vašem telefonu super moći – Flir One termalna kamera

Proizvođač tehnologije za termalno snimanje, kompanija Flir Systems, je predstavila novi dodatak za kameru na Android operativnom sistemu. Flir One kamere se povezuju sa pametnim telefonom putem USB Type-C utičnice radi snimanja termalnih fotografija i video snimaka ili prikaza temperature objekta u realnom vremenu. Treća generacija Flir One kamere poseduje potpuno novi procesor slika, kameru visoke rezolucije i košta manje od prethodnog modela iz 2015 godine. Pored toga, novi model ima podesiv adapter koji omogućava korišćenje uređaja kada je pametni telefon unutar futrole (za ovo je prethodno trebao adapter).

Kompanija je takođe predstavila Flip One Pro, dugotrajniju verziju sa snažnijim termalnim senzorom. Kao što sam naziv sugeriše, Pro verzija je namenjena za profesionalce, sa specifičnim funkcijama kao što je merenje temperature u više tačaka ili „one-touch“ snimanje.
Flir One Pro se može kupiti po ceni od $399,99

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.