DaFED#35

Izvor: ITdogadjaji.com, 27.Jul.2015, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DaFED#35

DaFED#35 će se održati u sredu, 05. avgusta 2015. sa početkom u 18h. Predavanja na temu Big Data & Graph Databases će se održati u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića bb).

MapReduce: Which Way To Go?, Ozren Gulan

Neo4j, connecting the dots, Srđan Vranac

Ozren Gulan (codecentric) – IT konsultant i softver developer u kompaniji codecentric. Tokom karijere radio >> Pročitaj celu vest na sajtu ITdogadjaji.com << je na nekoliko multinacionalnih projekata kao član distribuiranih timova. Motivisan željom za konstantnim unapređenjem znanja, Ozren je radio na projektima različite kompleksnosti počevši od standardnih web projekata pa sve do veoma kompleksnih Big Data sistema. Glavne oblasti interesovanja su mu BigData i Java aplikacije, zajedno sa DevOps praksama. Kao aktivan član Agile Coaching Serbia grupe, zalaže se za poboljšanje agilnog razvoja softvera. Predavao je na CodingSerbia, JavaSvet i CodingCroatia konferencijama.

Srđan Vranac (Code4Hire) – Developer, konsultant i preduzetnik. Tim koji vodi radi na raznolikim projektima od malih porodičnih firmi do Fortune 500 kompanija.

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim informacijama o DaFED-u, učlanite se u zvaničnu Facebook grupu, posetite fan stranicu ili ih pratite na Twitteru.

Autor: ITD Ekipa

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Povezane vesti

Predavanja o Big Data & Graph database — 5. avgusta u Novom Sadu #dafed

Izvor: ITdogadjaji.com, 27.Jul.2015

Trideset i peti DaFED održaće se u Novom Sadu naredne srede, 5. avgusta, a tema okupljanja biće Big Data and Graph Database...Ozren Gulan, IT konsultant i softver developer u codecentric, prikazaće poređenje dva pristupa za obradu i analizu podataka Apache Pig i Java MapReduce. Na ovom predavanju biće...

Nastavak na ITdogadjaji.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.