DUGO JE BIO BEZ PREMCA: Da li je Gugl Hrom konačno dobio KONKURENCIJU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2020, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUGO JE BIO BEZ PREMCA: Da li je Gugl Hrom konačno dobio KONKURENCIJU?

Šta vi mislite?

Microsoft je zvanično pustio u rad svoj novi pretraživač Edge, koji pokreće isti softver kao i Gugl Hrom.

Welcome to the new Microsoft Edge. It's time to expect more. Learn more about today's announcement: https://t.co/oHHoog4vwH

— Microsoft Edge (@MicrosoftEdge) January 15, 2020

Korisnici operativnog sistema Windows i Mac mogu da preuzmu i instaliraju ovaj pretraživač, a automatska ažuriranja će se pojavljivati za Windows >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korisnike već od sledeće nedelje.

Microsoft Edge bi trebalo da bude pretraživač nove generacije, pa bismo mogli da očekujemo znatno bolje performanse nego do sada.

Osim bržeg pretraživanja i veće sigurnosti, najavljene su i neke nove korisne funkcije, kao što je na primer mogućnost da se otvaraju i starije internet aplikacije.

"Collections", funkcija koja omogućava prikupljanje informacija sa internet stranica i njihovo organizovanje u lako izmenljive dokumente, nažalost neće biti dostupna odmah.

Ako je za utehu, verovatno će biti spremna za šest do osam nedelja, piše sajt Engadget.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.