Čuvari tradicije: Golf je ipak najvažniji za Folksvagen, stiže osma generacija (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 11.Mar.2017, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuvari tradicije: Golf je ipak najvažniji za Folksvagen, stiže osma generacija (FOTO, VIDEO)

Uprkos sve glasnijim najavama o kompletnoj gami električnih vozila, legendarni Golf i dalje ostaje srž Folksvagenove ponude.

Iz tabora nemačkog proizvođača najavljuju da će novi Golf imati daleko manje varijacija nego što je to slučaj sa aktuelnom generacijom.

Osma generacija Golfa ostaće na MQB platformi, a u Volkswagenu očekuju da će ovu platformu koristiti najmanje do 2025. godine. Takođe, Golf 8 biće između 35 i 70 kg lakši od "sedmice" ali će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i niži i širi.

VÍDEO: Volkswagen Golf VIII, ¡ahí van sus principales claves! ¡Descúbrelas! ?? #VWGolf https://t.co/78BQ7J2tex pic.twitter.com/kvzC11MVRt

Što se tiče pogonskih jedinica, jedino o čemu se do sada govorilo su trocilindarski dizel motori zapremine 1,5 litara snage od 74 do 120 konjskih snaga.



Golf - simbol za neuništivost.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.