Izvor: Tech-Lifestyle.com, 17.Feb.2016, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuvar brendirane garderobe! – Electrolux EcoCare dryer

Mašina za sušenje veša EcoCare kompanije Electrolux je jedna od najefikasnijih na tržištu. Uštedećete na električnoj energiji, čuvaćete životnu sredinu, i osećaćete se dobro. EcoCare je prilično nežan i ophodiće se i prema najfinijoj tkanini sa krajnjom pažnjom. To je, naravno, rezultat 90-godišnjeg iskustva ovog proizvođača. Electrolux je sve inovacije razvijene za potrebe profesionalnih čistionica prilagodio kućnoj upotrebi.
EcoCare ima za 50% veću energetsku efikasnost od sušilica „A“ klase. Kapacitet joj je do 9kg, a bubanj je napravljen za nežno i ravnomerno sušenje, zahvaljujući ugrađenim senzorima koji zaustavljaju uređaj čim veš bude suv. Komande su smeštene na belom LCD ekranu, tako da uređajem možete da upravljate jednim dodirom. Cena Electrolux EcoCare je €639.00.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.