Comic night u Cineplexx bioskopima uz film “Spajdermen: Putovanje kroz spajder-svet”

Izvor: ItRešenja.com, 30.Maj.2023, 23:10

Comic night u Cineplexx bioskopima uz film “Spajdermen: Putovanje kroz spajder-svet”

U četvrak, 1. juna od 19 časova u Cineplexx bioskopima očekuje vas Comic night događaj uz dugoočekivani naslov ,,Spajdermen: Putovanje kroz spajder-svet“. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Sve posetioce Comic night događaja, pored fantastične avanture, očekuje originalni poklon poster filma.

Majls Morales se vraća za sledeće poglavlje Oskarom nagrađivane Spajdermen sage.

Nakon što se ponovo sastao >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << sa Gven Stejsi, Majls Morales, bruklinski, prijateljski nastrojen Spajdermen iz okruženja, katapultira se u drugi svemir, gde susreće tim spajder-ljudi koji su zaduženi za zaštitu Multiuniverzuma. Ali kada heroji uđu u sukob oko toga kako da se suoče sa novom pretnjom, Majls se suprotstavlja drugim spajder junacima i mora ponovo da nauči šta znači biti heroj kako bi mogao da spasi ljude koje najviše voli…

Pozivamo vas na nezaboravno superherojsko druženje, u četvrtak, 1. juna u Cineplexx bioskopima uz epsku avanturu koja će vas odvesti u spajder-svet.

Ulaznice za Comic night događaj su uveliko u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.