OMILJENI SUPERHEROJ PONOVO NA PLATNIMA CINEPLEXX BIOSKOPA

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 14:54

OMILJENI SUPERHEROJ PONOVO NA PLATNIMA CINEPLEXX BIOSKOPA

"Spajdermen: Putovanje kroz spajder-svet" na Comic night događaju 1. juna

U četvrak, 1. juna od 19 časova u Cineplexx bioskopima očekuje vas Comic night događaj uz dugoočekivani naslov ,,Spajdermen: Putovanje kroz spajder-svet“. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Sve posetioce Comic night događaja, pored fantastične avanture, očekuje originalni poklon poster filma.

Majls Morales se vraća za sledeće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poglavlje Oskarom nagrađivane Spajdermen sage.

Nakon što se ponovo sastao sa Gven Stejsi, Majls Morales, bruklinski, prijateljski nastrojen Spajdermen iz okruženja, katapultira se u drugi svemir, gde susreće tim spajder-ljudi koji su zaduženi za zaštitu Multiuniverzuma. Ali kada heroji uđu u sukob oko toga kako da se suoče sa novom pretnjom, Majls se suprotstavlja drugim spajder junacima i mora ponovo da nauči šta znači biti heroj kako bi mogao da spasi ljude koje najviše voli…

Pozivamo vas na nezaboravno superherojsko druženje, u četvrtak, 1. juna u Cineplexx bioskopima uz epsku avanturu koja će vas odvesti u spajder-svet.

Ulaznice za Comic night događaj su uveliko u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Comic night u Cineplexx bioskopima uz film “Spajdermen: Putovanje kroz spajder-svet”

Izvor: ItRešenja.com, 30.Maj.2023

U četvrak, 1. juna od 19 časova u Cineplexx bioskopima očekuje vas Comic night događaj uz dugoočekivani naslov ,,Spajdermen: Putovanje kroz spajder-svet“. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS...Sve posetioce Comic night događaja, pored fantastične avanture,...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.