CES 2016: Predstavljen ultimativni HUAWEI Mate 8

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 09.Jan.2016, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CES 2016: Predstavljen ultimativni HUAWEI Mate 8

Uređaj čije je stvaranje bilo usmereno ka poboljšanju produktivnosti, snage, efikasnosti i dužem trajanju baterije.
Najmoćniji chipset, baterija visokog kapaciteta i moderan dizajn – uključujući i jedinstvenu mocha braon boju kućišta – čine Huawei Mate 8 idealnim pametnim telefonom za savremenog profesionalca koji je u pokretu. Mate 8 je specijalno dizajniran kako bi korisniku obezbedio maksimalnu produktivnost, a njegovi softver i hardver unapređeno korisničko iskustvo.

Uz revolucionarni hardver, Mate 8 je prvi pametni telefon koji pokreće Kirin 950 chipset, sa CPU čija je moć 100% poboljšana, GPU sa performansama poboljšanim i do 125% i efikasnošću baterije do 70% u odnosu na Kirin 925. Ovaj uređaj predstavlja balans energetske efikasnosti i vrhunskih performansi sa 4 x A72 jezgra od 2.3 GHz i 4 x A53 jezgra od 1.8 GHz.
Opremljen baterijom od 4000mAh, Mate 8 pruža vrhunsku energetsku efikasnost koja obezbeđuje trajanje baterije i do dva dana normalne upotrebe. Uz pomoć tehnologije brzog punjenja, baterija se puni za samo 30 minuta, što je 105% brže od Apple IPhone 6s Plus. Zapravo, prosečan korisnik može koristiti svoj telefon bez punjenja 2.36 dana, dok će napredni korisnici telefon bez punjenja koristiti 1.65 dana. Mate 8 poseduje i naprednu šestoslojnu termalnu mehaniku, koja umanjuje emitovanje toplote iz uređaja, što dovodi do izvanrednog iskustva prilikom držanja uređaja u ruci i umanjuje trošenje baterije.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.