CES 2016: Novi LG SmartThinQ™ Hub

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 09.Jan.2016, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CES 2016: Novi LG SmartThinQ™ Hub

LG SmartThinQ Hub povezuje smart senzore sa uređajima u kući, ali i poseduje mogućnost prikazivanja podsetnika i sastanaka unesenih u kalendar, kao i emitovanja muzike zahvaljujući ugrađenom zvučniku. Elegantno dizajnirani SmartThinQ Hub uređaj poseduje LCD ekran u boji dijagonale 3,5 inča koji se povezuje sa aplikacijom na smart telefonu, kako bi olakšao dvosmernu komunikaciju između smart uređaja i smart senzora u domu.
SmartThinQ Hub uređaj služi kao platforma za komunikaciju kućnih aparata kao što su mašine za veš, frižideri, rerne, robotski usisivači, klima uređaji, ali i raznih senzora. On prikuplja informacije sa smart uređaja, ali i konvencionalnih uređaja povezanih sa SmartThinQ senzorima putem wi-fi, zigbee i bluetooth tehnologija, prikazujući obaveštenja na LCD ekranu, ili ih najavljujući putem ugrađenog zvučnika.

Poput drugih kućnih aparata i proizvoda kompanije LG, SmartThinQ Hub dizajniran je tako da se odlično uklopi u enterijer doma. Uređaj poseduje metalno telo u dve atraktivne boje: šampanjac zlatna i crna. LCD ekran je nagnut pod uglom kako bi bio pogodan za čitanje, a zvučnici visokog kvaliteta emituju muziku sa nekoliko hiljada besplatnih iHeartRadio stanica, a omogućavaju i puštanje muzike koja se nalazi na pametnom telefonu ili tabletu putem bluetooth konekcije. SmartThinQ Hub kompatibilan je sa velikim brojem uređaja drugih proizvođača koji podržavaju AllJoyn® platformu, a partnerstva kompanije LG sa drugim pružaocima usluga su ključna prednost LG smart home sistema.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.