CES 2016: Huawei, Google, Harman/Kardon i Swarovski GB udružili snage

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 09.Jan.2016, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CES 2016: Huawei, Google, Harman/Kardon i Swarovski GB udružili snage

Korisnici Huawei M2 tableta imaće priliku da uživaju u bogatom Harman/Kardon zvuku. Harman International, sa svojim ključnim brendom Harman/Kardon, svetski je lider za personalna audio rešenja za kuću, automobile, ljude u pokretu, i poznat je po inovativnom dizajnu i preduzetničkom duhu. Unutar M2 tableta, nalaziće se Harman/Kardon Clari-Fi audio tehnologija dizajnirana da oporavi detalje izgubljene kompresovanjem muzike. Rezultat je jasniji, oštriji, širi i dinamičniji zvuk.
Nakon što je prošle godine uspešno predstavljen Huawei Watch, kompanija je najavila Huawei Watch za dame, luksuznu verziju pametnog sata izrađen u saradnji sa Swarovski AG. Swarovski posluje od 1895. Godine,a sada će njegovi premium kristali biti deo Huawei sata. Ovo partnerstvo omogućava ljudima nudi mogućnost da izraze svoju ličnost kroz najbolji spoj tehnologije i mode.

Nexus 6P bio je jedan od najboljih pametnih telefona predstavljen 2015. godine. Huawei je uzbuđen zbog nastavka saradnje sa kompanijom Google koji je rezultirao predstavljanjem nove, zlatne verzije telefona Nexus 6P. Zajednički proizvod kompanija Huawei i Google, specijalno, mat zlatno izdanje telefona Nexus 6P nudi stilizovanu opciju ljudima koji žele luksuzniji premium uređaj.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.