Izvor: Tech-Lifestyle.com, 15.Feb.2024, 19:04

Bremont postaje skriven sa modelom MBIII Stealth Limited Edition

Bremont ažurira svoj model MIII sa novom verzijom u potpuno crnoj završnoj obradi. MBIII Stealth Limited Edition ima DLC-obloženo čelično kućište Trip-Tick sa držačem od rebraste aluminijumske boje koji je inspirisan komponentama koje se nalaze na sedištima Martin-Baker. Sat širine 43 mm ima GMT komplikaciju koja je pokretana modifikovanim kalibrom 11 1/2 BE-93-2AV automatskim mehanizmom koji ima rezervu snage od 50 sati. Ostali detalji uključuju patentiran anti-šok nosač mehanizma, unutrašnji mekani gvozdeni anti-magnetni Faradejev prsten i crni gumeni kaiš Chalgrove sa DLC-finiširanom šnalom.
MBIII Stealth Limited Edition GMT sat lako kombinuje klasičan dizajn sa jednostavnom, ali briljantnom funkcionalnošću. Originalno dizajniran za pilote koji su mogli koristiti dvostruki prikaz vremena, ovi prepoznatljivi satovi i danas nose avijatičari. Međutim, funkcionalnost GMT sata se nije ograničila samo na pilotski sat zahvaljujući savremenom estetskom izgledu i korisnom prikazu vremena u 24 časa.
MBIII Stealth Limited Edition Sat sa GMT funkcijom postao je ikona zbog jednostavnosti i lakoće korišćenja. Dok konvencionalni mehanizam standardnog sata pokreće kazaljke svakih 12 sati, Sat sa GMT funkcijom ima dodatni kazaljku za drugu vremensku zonu koja se kreće po skali od 24 sata, obilazeći cifre na brojčaniku za 24 sata i ne ostavljajući prostora za nesporazume gde je jutro, a gde je veče. Pošto piloti uvek rade prema GMT vremenu da bi izbegli nesporazume, kazaljka za 24 sata može uvek biti podešena na GMT vreme i može se pratiti prema oznakama za 24 sata na spoljnjoj rotirajućoj luneti ili unutrašnjem brojčaniku.
MBIII Stealth Limited Edition Sa baštinom u avijaciji inspirirani satovi Bremonta nude precizno merenje vremena, inženjering i osećaj avanture – idealno za pilote i putnike koji trebaju istovremeno pratiti više vremenskih zona. Svet može danas izgledati kao puno manje mesto, a putovanje možda više nije putovanje u nepoznato kao što je nekada bilo, ali održavanje vremena i održavanje dobrog vremena u više vremenskih zona jednako je važno.
MBIII Stealth je sada dostupan u ograničenoj seriji od 50 komada.
MBIII Stealth Limited Edition Martin-Baker je britanska avio-kompanija koja je odgovorna za snabdevanje 70% vazduhoplovnih snaga sveta tehnologijom za iskakanje pilota iz vojnih aviona. Limitirano izdanje MBI je namenjeno isključivo pilotima koji su iskočili iz aviona koristeći Martin-Baker mehanizam za iskakanje, dok su MBII i MBIII dostupni svima.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.