Blizzard deli banove, ali i dupli XP za Heroes of the Storm

Izvor: B92, 03.Jul.2015, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blizzard deli banove, ali i dupli XP za Heroes of the Storm

Blizzard se javio na zvaničnom forumu igre Heroes of the Storm kako bi obznanio da sa njim nema šale kada se radi o kažnjavanju “toksičnog” odnosno neprimerenog ponašanja u igri, kao i da su već podelili nekoliko suspenzija i planiraju još.

Ujedno pozivaju igrače da imaju strpljenja dok dodatno “podešavaju” sistem prijave zloupotrebe i lošeg ponašanja unutar igre. No, ako ste fin igrač, onda vas ovo neće puno pogoditi, osim u domenu vaše prijave onih koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne ponašaju valjano, ali sa druge strane, sigurno će vam se dopasti informacija da je sinoć počeo “double XP weekend” odnosno vikend kada možete da dobijete duple iskustvene poene po meču.

Sve ovo događa se zbog toga što je prošlog puta Blizzard skratio XP vikend za jedan čitav dan nego što su najavili. Heroes ot the Storm igrači, ne propustite.

Izvor: klanrur.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.