Bioshock Infinite i dalje prvi na listi

Izvor: ITsvet.com, 17.Apr.2013, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bioshock Infinite i dalje prvi na listi

Bioshock Infinite je i dalje igra broj 1 na listi najbolje prodavanih igara u Velikoj Britaniji pri čemu je treću nedelju zaredom na prvom mestu po prodaji u uprkos činjenici da je prodaja opala za 44%. Samo 2500 kopija manje je prodato igre Tomb Riader koja je takođe zabeležila veliki pad prodaje od 43%, ali je ostala na drugom mestu. Fifa 13 igra je uspela da se popne na treće mesto što je nabolji plasman simulacije fudbala u sedam nedelja kliko je na listi. Prošlonedeljni broj 3 Defiance je pao na 4 mesto. Kada je reč o prodaji ovog naslova 75% jedinica je prodat za Xbox 360 konzolu 20% za PS3, a samo 5% za PC platformu.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Nintendo beleži lošu prodaju konzola

Izvor: ITsvet.com, 18.Apr.2013, 07:35

Kompanija Nintendo je imala još jedan loš mesec budući da je u toku marta zabeležena loša prodaja igračkih konzola, navodi Michael Pachter, analitičar Wedbush-a. Nintendo je u pomenutom periodu prodao 55.000 Wii U jedinica na teritoriji SAD, što je pad od 17 odsto u odnosu na broj konzola koji...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.