Beograđanka do Himalaja stigla biciklom

Izvor: Blic, 27.Avg.2014, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđanka do Himalaja stigla biciklom

Želja i potraga za slobodom prevladala je u životu Beograđanke Snežane Radojičić koja se odvažila pre tri godine da napusti stalni posao, sedne na bicikl i obiđe svet. Za tri godine prešla je skoro 31.000 kilometara.

Među prvim jakim impresijama joj je vožnja Transfagarašanom u Rumuniji, putem koji se penje na preko 2.000 metara koji je sagradio Čaušesku u vreme sovjetske agresije na Poljsku.

U Šangaju se pela na najvišu zgradu na svetu i stajala na Nebeskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mostu visokom preko 100 metara, a u južnoj kineskoj provinciji Junan posetila je

Kraljevinu patuljaka gde u minijaturnim kućama kao iz bajke žive ljudi patuljastog rasta, uglavnom bivši članovi cirkusa. Popela se, naravno, biciklom na Thorung La Pas na nepalskim Himalajima, na visinu od 5.614 metara.

Šta je sve doživela na svom putu opširnije pročitajte na sajtu www.24sata.rs.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Beograđanka napustila posao, sela na bicikl i stigla do Himalaja

Izvor: Blic, 27.Avg.2014

Želja i potraga za slobodom prevladala je u životu Beograđanke Snežane Radojičić koja se odvažila pre tri godine da napusti stalni posao, sedne na bicikl i obiđe svet. Za tri godine prešla je skoro 31.000 kilometara...Među prvim jakim impresijama joj je vožnja Transfagarašanom u Rumuniji,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.