Beograd među top 10 gradova svijeta za 2015.

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Dec.2014, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd među top 10 gradova svijeta za 2015.

Turistička organizacija Srbije (TOS) saopštila je danas da je britanska izdavačka kuća Rough Guides svrstala Beograd među top 10 gradova svijeta za 2015. godinu.

Kako se navodi, Beograd se nalazi na sedmom mestu liste, rame uz rame sa Johanesburgom, Malagom, Nju Orleansom i Hamburgom.

"Beograd je nezaobilazna tačka na svakoj turističkoj mapi Evrope. Ovo je grad koji se brzo menja - dugo zapostavljeni krajevi kao što je Savamala se ponovo radjaju kao mesta okupljanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << umetnika, dok sjajni novi barovi i klubovi nastaju u trošnim, kockastim zgradama", naglašava TOS.

TOS dodaje da publikacije Rough Guides pokrivaju više od 200 destinacija i čitane su širom svijeta.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POGODITE NA KOM MESTU JE BEOGRAD: Izabrano top 10 gradova u svetu!

Izvor: Telegraf.rs, 15.Dec.2014

- Beograd je nezaobilazna tačka na svakoj turističkoj mapi Evrope. Ovo je grad koji se brzo menja - stoji u obrazloženju britanske izdavačke kuće turističkih vodiča o glavnom gradu Srbije..Turistička organizacija Srbije (TOS) saopštila je danas da je britanska izdavačka kuća “Rough Guides”...

Nastavak na Telegraf.rs...

Britanci svrstali Beograd među top 10 gradova sveta

Izvor: Blic, 15.Dec.2014

Britanska izdavačka kuća "Rough Guides" svrstala je Beograd među top 10 gradova sveta za 2015. godinu, saopštila je danas Turistička organizacija Srbije (TOS)...Kako se navodi, Beograd se nalazi na sedmom mestu liste, rame uz rame..sa Johanesburgom, Malagom, Nju Orleansom i Hamburgom...- Beograd...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.