Britanci svrstali Beograd među top 10 gradova sveta

Izvor: Blic, 15.Dec.2014, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanci svrstali Beograd među top 10 gradova sveta

Britanska izdavačka kuća "Rough Guides" svrstala je Beograd među top 10 gradova sveta za 2015. godinu, saopštila je danas Turistička organizacija Srbije (TOS).

Kako se navodi, Beograd se nalazi na sedmom mestu liste, rame uz rame

sa Johanesburgom, Malagom, Nju Orleansom i Hamburgom.

- Beograd je nezaobilazna tačka na svakoj turističkoj mapi Evrope. Ovo je grad koji se brzo menja - dugo zapostavljeni krajevi kao što je Savamala se ponovo rađaju kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mesta okupljanja umetnika, dok sjajni novi barovi i klubovi nastaju u trošnim, kockastim zgradama - navode iz ove britanske izdavačke kuće.

TOS dodaje da publikacije Rough Guides pokrivaju više od 200 destinacija i čitane su širom sveta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Britanci svrstali Beograd među top 10 gradova sveta

Izvor: BKTV News, 15.Dec.2014

Britanska izdavačka kuća „Rough Guides“ svrstala je Beograd među top 10 gradova sveta za 2015. godinu, saopštila je danas Turistička organizacija Srbije (TOS).. .  . Kako se navodi, Beograd se nalazi na sedmom mestu liste, rame uz rame. sa Johanesburgom, Malagom, Nju Orleansom i Hamburgom.. –...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.