Balmuda zvučnik: Organsko staklo i LED svetla

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 30.Jan.2023, 13:02

Balmuda zvučnik: Organsko staklo i LED svetla

Kompanija Balmuda, koja pravi popularnu toster-rernu, predstavila je Bluetooth zvučnik sa svetlosnim funkcijama koje omogućavaju pomeranje muzike, a sam zvučnik je dizajniran za potpunu čulnu imerziju tokom slušanja muzike. Balmuda zvučnik stvara jasan, trodimenzionalni zvuk a ima i prelepa svetla koja su precizno sinhronizovana sa muzikom koju slušate. U zavisnosti od raspoloženja, možete da birate između režima Beat, Ambient i Candle dok slušate muziku koja odgovara vašem karakteru. Za najbolji doživljaj slušanja, ovaj prenosivi zvučnik nudi trodimenzionalni zvuk koji pokriva krug od 360 stepeni. Ovaj zvučnik koji možete koristiti kod kuće ili dok ste u pokretu je savršen kako za opušteno slušanje tako i za žurke.
KUPI: $ 399

1 od 7






























The post Balmuda zvučnik: Organsko staklo i LED svetla appeared first on Tech X Lifestyle: Svet tehnologija za lakši život.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.