Izvor: Tech-Lifestyle.com, 11.Apr.2024, 18:06

Apeks Luna X lampa za ronjenje

Ronilačka svetiljka Apeks Luna X sa 3300 lumena ima režime od uskog do širokog snopa svetlosti i 3 podešavanja snage kako bi osvetlila bilo koji zaron. Ova lagana i robusna ronilačka svetiljka iz Apeksa savršena je za komuniciranje pod vodom ili osvetljavanje širokih područja dok smanjuje povratno svetlo u mutnoj vodi. Snop svetla može biti podešen od od 750 do 3300 lumena.
Otporan na koroziju i sposoban da izdrži teške ronilačke okoline, Apeks Luna X je istovremeno lagana, nisko profilisana i jaka. Fleksibilna je za korišćenje, a možete je pričvrstiti za vazdušni jastuk, BCD, cilindar ili rotirati. Zavisno od podešavanja koje koristite, možete dobiti od 3,5 do 14 sati korišćenja.
Dva kontrolna dugmeta Apeks Luna X nalaze se na poleđini svetlosne glave radi lakšeg korišćenja. Da biste uključili svetiljku, dovoljno je da dvostruko kliknete na bilo koje dugme. Svetlo će se uključiti sa izlazom kojim je poslednji put korišćen.
Levo dugme će promeniti snagu izlaza, dok će desno dugme promeniti režim. Isključivanje je jednako jednostavno, pritiskom na bilo koje dugme na sekundu. Svetiljka takođe ima režim stroboskopa koji se može aktivirati sa isključene pozicije pritiskom na bilo koje dugme na 3 sekunde.
Šta radi ITM (Inteligentno upravljanje termalnom energijom)? Patentirana tehnologija suprotstavlja se gubicima efikasnosti LED dioda na povišenim temperaturama. Tehnologija održava optimalan izlaz za maksimalnu efikasnost.
Postoji optimalna temperatura na kojoj se balans između svetlosnog izlaza i vremena sagorevanja baterije dostiže vrhunac, preko toga LED diode postaju neefikasne. Inteligentna kola Apeks Luna-X svetiljke ITM nadgledaju temperaturu LED dioda i prilagođavaju snagu prema tome kako bi se obezbedilo da LED diode ostanu u optimalnoj efikasnosti. Prilagođavanje snage ne primećuje pad svetlosnog izlaza, samo maksimizira vreme sagorevanja.
Apeks Luna X Kombinacija ovog sistema inteligentnog upravljanja termalnom energijom i naprednog dizajna tela povećava disipaciju toplote kako bi se osiguralo da nijedna energija nije nepotrošena.
Šta je funkcija indikatora goriva? Kada je Luna X uključena ili nakon što je promenjen režim ili snaga, LED displej prikazuje preostalo vreme rada u satima i minutima tokom 10 sekundi. Dvobojni LED će odražavati procenat preostale baterije.
U nizu ovi bi pokazali nivo baterije kao: Zeleno > 100-80%, Zeleno pulsirajuće > 85-70%, Amber > 70-55%, Amber pulsirajuće > 55-40%, Crveno > 40-25%, Crveno pulsirajuće > 25-10% i konačno Crveno treperenje > 10% do Praznog.
Oh da! Vazdušni prevoz ne bi trebalo da predstavlja problem sa ovim jedinstvenim ronilačkim svetlom jer je veličina baterije ispod maksimalno dozvoljene od strane avio kompanija – i takođe ispunjava zahtev da se može odvojiti glava svetla za vazdušni prevoz.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.