Alcatel 5 @MWC 2018

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 26.Feb.2018, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alcatel 5 @MWC 2018

Usmjeren prema svakodnevnom životnom stilu, Alcatel 5 ima zaobljen, 5,7 inčni Alcatel FullView 18:9 zaslon, vrhunski izbrušen metalni dizajn kućišta, procesor okta-jezgre i brzo punjenje, što upola smanjuje vrijeme punjenja baterije. Također uključuje iskustva koja se temelje na potrebama ljubitelja društvenih mreža, kao što je dvostruka prednja kamera sa super-kutom od 120 stupnjeva i LED bljeskalicom, nudeći nevjerojatne selfije koji bilježe tri puta više od običnog selfiea, za nevjerojatne skupne fotografije. Inteligentna kamera intuitivno prebacuje iz portretnog na super širokokutni način rada kada detektira više od 2 lica u kadru.
Alcatel 5 dolazi s paketom intuitivnih alata za uređivanje fotografija pod nazivom Social Mode, koji će korisniku omogućiti fotografiranje na zabavan i učinkovitiji način. Uz Social Square, korisnik može nedavno snimljene fotografije pregledati na polovici zaslona, ​​dok fotoaparat ostaje aktivan u drugoj polovici. To korisnicima omogućuje da pregledavaju fotografije jednako brzo kao što su ih snimili, istovremeno omogućavajući snimanje novih fotografija. Instant kolaž omogućuje korisniku da snimi najbolje snimke u unaprijed postavljene aranžmane. Svaki dio kolaža snimljen je jedan po jedan pomoću vizira fotoaparata i prebacuje se na sljedeći oblik dok korisnik popunjava kolaž. Photo booth vraća one nostalgične fotografske trenutke s prijateljskih zabava bilježeći četiri fotografije u nizu uz jedan snimak u sekundi.

Alcatel 5 ima nekoliko ključnih značajki osmišljenih za pružanje veće vrijednosti korisnicima, uključujući i Face Key, što je nova razina zaštite pri prepoznavanju lica koja omogućuje lako i jednostavno otključavanje uređaja ako korisnik samo baci pogled na zaslon. U procesu koji traje manje od pola sekunde, Face Key raščlanjuje svako skenirano lice u više stotina podataka kako bi se osiguralo što pouzdanije podudaranje.
Senzor otiska prsta je prigodno smješten na stražnjoj strani, a uključivat će i druge funkcionalnost osim otključavanja telefona, kao što su prekidač pri fotografiranju selfija i čuvanja povjerljivih informacija zaključanih u načinu privatnosti. Osim toga, senzor se može programirati tako da svaki pojedini prst može pokrenuti drugu aplikaciju ili uslugu kako bi korisnik mogao izravno pristupiti uobičajenim aplikacijama.
Alcatel 5 je dostupan na odabranim tržištima u bojama metalik crnoj i metalik zlatnoj.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Povezane vesti

Alcatel serija 3 @MWC 2018

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 26.Feb.2018

Serija 3 nudi nekoliko izvrsnih ključnih karakteristika, uključujući Alcatel FullView 18:9 zaslon, SmartCam, FaceKey i senzore otiska prsta. Serija 3 je dizajnirana s lijepo zakrivljenim linijama, . elegantnim 2.5D profiliranim rubnim staklom i zakrivljenom stražnjem poklopcu kućišta, kako bi se...

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.