ASRock očekuje rast isporuke ploča

Izvor: ITsvet.com, 09.Feb.2015, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASRock očekuje rast isporuke ploča

ASRock je u toku protekle godine isporučio 6.2 miliona matičnih ploča, što je ispod očekivanja za tu godinu i manje od 7.6 miliona jedinica koje su isporučene u toku 2013. godine, budući da ova kompanija nije želela da se pridruži Asustek Computer i Gigabyte Technology kompanijama i njihovoj strategiji snižavanja cena. Za ovu godinu, ASRock očekuje da će isporuka zabeležiti rast na sedam miliona jedinica. Međutim, analitičari su sumnjičavi budući da ovaj proizvođač ima problema da proširi svoje prisustvo na teritoriji Kine, trenutno najvećem tržištu.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Nova strategija proizvođača tableta

Izvor: ITsvet.com, 09.Feb.2015

Proizvođači tableta su usvojili neke nove mere koje imaju za cilj da ožive prodaju i smanje troškove izrade tableta u 2015. godini sa ciljem da se premoste trenutne teškoće izazvane padom cena jedinica i smanjenjem potražnje na tržištu. Globalne isporuke tableta i 2-u-1 uređaja su dostigne...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.