ADATA predstavlja DDR4 module velikog kapaciteta XPG Hunter

Izvor: ItRešenja.com, 18.Dec.2019, 02:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ADATA predstavlja DDR4 module velikog kapaciteta XPG Hunter

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, danas je predstavio DDR4 memorijski modul XPG Hunter. Namenjen prvenstveno onima koji  sami sklapaju svoj PC i igračima, XPG Hunter nudi sve prednosti DDR4 u vidu izvanrednih performansi i učinkovitosti. Podržava XMP 2.0 koji omogućuje lako overklokovanje i nudi veliku stabilnost, čineći ga savršenim za sve koji žude za performansama – od igranja do takmičarskog >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << benchmarkinga. Dolazi u varijantama U-DIMM i SO-DIMM kako bi podjednako zadovoljio potrebe korisnika stonih i prenosivih računara.

Najbolje od svega – brzi, velikog kapaciteta i visokog kvaliteta 

Moduli XPG Hunter sastavljeni su od čipova visokog kvaliteta odabranih strogim postupkom filtriranja. Temelje se na najboljim štampanim pločama i prošli su najstrožije testove pouzdanosti i kompatibilnosti kako bi se osigurali njihova trajnost i snaga, koje su od ključne važnosti za overklokovanje, igranje i ekstremni benchmarking. Moduli nude izuzetno brze performanse do 3200 MHz i dolaze u kapacitetima 4 GB, 8 GB, 16 GB ili 32 GB kako bi zadovoljili potrebe različitih korisnika različite kupovne moći.

Lako overklokovanje uz XMP 2.0 

Moduli XPG Hunter savršeno su kompatibilni s profilom XMP 2.0, pa je overklokovanje izuzetno lako ako su upareni s PC-jevima koji takođe podržavaju XMP 2.0. Podrška za XMP 2.0 znači da korisnici imaju na raspolaganju više načina za pristupanje overklokovanju memorije, uključujući overklovanje iz operativnog sistema umesto putem složenijih postavki BIOS-a. Tačna dostupnost modula XPG Hunter zavisi od regiona. Da biste saznali više o dostupnosti i cenama na konkretnimtržištima, obratite se najbližem sedištu kompanije ADATA ili maloprodajnom predstavniku putem sajta www.adata.com.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

DDR4 velikog kapaciteta

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 18.Dec.2019

ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, danas je predstavio DDR4 memorijski modul XPG Hunter. Namenjen prvenstveno onima koji sami sklapaju svoj PC i igračima, XPG Hunter nudi sve prednosti DDR4 u vidu izvanrednih...

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.