Izvor: Nezavisne Novine, 15.Dec.2019, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Haradinaj pati od iznenadne hrabrosti

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin poručio je sinoć Ramušu Haradinaju da ako je siguran da je OVK otjerao Vojsku Jugoslavije sa Kosova, to najprije kaže Hašimu Tačiju koji se za to zahvalio NATO paktu, a onda neka i NATO paktu objasni da njihove bombe nisu padale po Srbiji 78 dana.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Vulin poručio Haradinaju: Slobodno pređi administrativnu liniju na Jarinju

Izvor: 011vodič.com, 15.Dec.2019

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin poručio je odlazećem kosovskom premijeru Ramušu Haradinaju da ako je siguran da je OVK oterao Vojsku Jugoslavije sa Kosova, to najpre kaže Hašimu Tačiju koji se za to zahvalio NATO-u, a onda neka i NATO-u objasni da njihove bombe nisu padale po Srbiji...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.