Vilijam Voker formira vladu u Prištini

Izvor: RTS, 13.Jan.2020, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilijam Voker "formira" vladu u Prištini

Nekadašnji šef Verifikacione misije OEBS-a na Kosovu Vilijam Voker razgovara u Prištini sa čelnicima Demokratskog saveza Kosova, javljaju kosovski mediji.
Voker, koji je poslednjih godina lobirao za interese pokreta Samoopredeljenje, stigao je u Prištinu svega dva dana pošto je kosovski predsednik Hašim Tači upozorio lidere DSK i Samoopredeljenja da što pre formiraju novu vladu.

Još >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nije poznato da li će se Voker sastati i sa liderom Samoopredeljenja Aljbinom Kurtijem.
Iako su izbori na Kosovu održani pre tri meseca, lideri stranaka koje su dobile najviše glasova još nisu uspeli da postignu sporazum o formiranju nove vlade.
Mediji u Prištini navode da ima novih ponuda na stolu i da Isa Mustafa i Aljbin Kurti nastavljaju pregovore.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VILIJAM VOKER DOŠAO DA FORMIRA VLADU U PRIŠTINI! Skandal na Kosovu, zlikovac se vratio na mesto zločina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2020

Nekadašnji šef Verifikatorske misije OEBS-a na Kosovu, Vilijem Voker razgovara u Prištini sa čelnicima Demokratskog saveza Kosova, javljaju kosovski mediji...Voker, koji je poslednjih godina lobirao za interese pokreta Samoopredeljenje, stigao je u Prištinu svega dva dana pošto je tzv. kosovski...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Mustafa: Rešenje treba da ponudi Samoopredeljenje a ne DSK

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jan.2020

Predsednik Demokratskog saveza Kosova (DSK) Isa Mustafa izjavio je danas da rešenje za formiranje nove vlade treba da ponudi Samoopredeljenje a ne DSK..."Rešenje daju oni a ne mi", rekao je Mustafa novinarima posle sastanka sa američkim ambasadorom na Kosovu, Filipom Kosnetom...Prethodno je potpredsednik...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.