Vanredna sednica kosovske skupštine o dijalogu Beograda i Prištine

Izvor: Večernje novosti, 31.Okt.2018, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredna sednica kosovske skupštine o dijalogu Beograda i Prištine

Skupština tzv. Kosova započela je u sredu vanrednu sednicu na kojoj će se raspravljati o dijalogu Beogrda i Prištine Skupština tzv. Kosova započela je u sredu vanrednu sednicu na kojoj će se raspravljati o dijalogu Beogrda i Prištine.RTK na srpskom jeziku navodi da se sednica održava na zahtev opozicionih stranaka Demokratski savez Kosova (DSK) i Samoopredeljenja.Pročitajte još - Veselji: Srbija je jedini protivnik nezavisnosti KiM U dnevnom redu je navedeno da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << poslanici razmatrati i "angažovanje predsednika tzv. Kosova Hašima Tačija o razmeni teritorija i korekciji granica sa Srbijom".Održavanje sednice dogovoreno je u ponedeljak na sastanku predsedništva, kada se predsednik skupštine samoproklamovanog Kosova Kadri Veselji sastao sa šefovima poslaničkih grupa.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vanredna sednica kosovske skupštine, na dnevnom redu: Tačijevo angažovanje na razmeni teritorija sa Srbijom

Izvor: Blic, 31.Okt.2018

Kosovska skupština započela je danas vanrednu sednicu na kojoj će se raspravljati o dijalogu Beogrda i Prištine.

Nastavak na Blic...

Skupština Kosova nije usaglasila tekst Rezolucije o dijalogu sa Srbijom

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Okt.2018

PRIŠTINA - Nakon gotovo osam sati debate o angažovanju predsjednika Kosova Hašima Tačija da se "razmjena teritorija" ili "korigovanje granica" uključi u dijalog između Kosova i Srbije, poslanici Skupštine Kosova nisu uspjeli da se usaglase oko zajedničkog teksta Rezolucije. Sjednica će biti...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.