U sredu u Prištini nova vlada?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2020, 16:47

U sredu u Prištini nova vlada?

Sednica Skupštine Kosova na kojoj će se birati nova vlada biće održana u sredu, a na osnovu odluke Ustavnog suda o dekretu kosovskog predsednika Hašima Tačija kojom je mandat poveren Avdulahu Hotiju iz Demokratskog saveza Kosova.

To prenosi portal Kosovo online navodeći da je Ustavni sud presudio da je dekret Tačija kojim se mandat daje Hotiju "u skladu s članom 82 stav 2 Ustava Kosova ".

Demokratski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << savez Kosova, kao drugoplasirana stranka na izborima 6. oktobra, dobila je mandat za formiranje vlade, a najavili su da su spremni za to nakon objave kompletne presudu Ustavnog suda Kosova.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.