Tači tvrdi da se Kurtijeva grupa bavi proizvodnjom droge

Izvor: RTS, 28.Maj.2020, 16:31

Tači tvrdi da se "Kurtijeva grupa" bavi proizvodnjom droge

Kosovski predsednik Hašim Tači optužio je odlazećeg premijera Aljbina Kurtija i još nekolicinu ministara da se bave proizvodnjom droge i objavio snimak tvrdeći da se radi o njihovoj laboratoriji za uzgoj narkotika u Prištini.
Tači je u objavi na Fejsbuku optužio premijera Kurtija i porodicu kosovske ministarke pravde da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su deo kriminalne grupe.

"Ove slike svedoče o jednoj od inkriminacija Kurtijeve grupe i političke porodice ministarke pravde. Ovo su slike iz laboratorije za drogu u Prištini, koje su sa drugim članom ove kriminalne grupe, Đeljaljom Cvećljom, pre nekoliko dana pokušali da eliminišu kao inkriminišuće činjenice. Vreme je da se suočimo s pravdom!", napisao Tači na svom Fejsbuk nalogu.
Na njemu je objavljen i snimak na kojem se vidi sakriven prolaz i zatim prostorija u kojoj se uzgaja droga.
Odlazeća ministarka pravde Aljbuljena Hadžiju izjavila je da se radi o kleveti i prljavoj kampanji kosovskog predsednika i da njena familija protiv njega priprema tužbu u Švajcarskoj.
"Želela bih da vas obavestim da se u vezi sa njegovim optužbama i klevetama, članovi moje porodice sa švajcarskim državljanstvom konsultuju se sa advokatima da tuže Hašima Tačija švajcarskom sudu. S druge strane, policija mora da demantuje Hašima Tačija jer ima tačne podatke. Neka izađu i javno progovore", napisala je Hadžiju.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.