Tači sa ambasadorima velike petorke i EU o budućoj vladi

Izvor: Danas, 30.Mar.2020, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači sa ambasadorima velike petorke i EU o budućoj vladi

Predsednik Kosova Hašim Tači sastao se danas sa ambasadorima zemalja velike petorke i Evropske unije (EU) na Kosovu kako bi ih obavestio o koracima koje treba preduzeti nakon razrešenja Vlade, i istakao da je Kosovu potrebna Vlada koja će doneti stabilnost, veće političko i građansko jedinstvo.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Tači sa KVINTA ambasadorima: Potrebna vlada koja će doneti stabilnost

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Mar.2020

Predsednik Kosova Hašim Tači (Hashim Thaçi) informisao je u ponedeljak (30. marta) ambasadore KVINT-e (Francuske, Nemačke, Italije, Velike Britanije i SAD) o koracima koje će poduzeti nakon što je 25. marta izglasano nepoverenje vladi Aljbina Kurtija (Albin). Kako je saopšteno iz Predsedništva...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.