Tači ponovo predsednik Demokratske partije Kosova

Izvor: NaDlanu.com, 27.Jan.2013, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači ponovo predsednik Demokratske partije Kosova

Priština -- Hašim Tači ponovo je izabran za predsednika Demokratske partije Kosova. Za njega je na kongresu DPK glasalo 719 delegata, a samo jedan je bio protiv.

Tači je na funkciju predsednika stranke izabran javnim glasanjem na predlog potpredsednika Bajrama Redžepija, iako je sam tražio da se tajno glasa, što nije prihvaćeno.Zahvaljujući na izboru, Tači je rekao da je u 13 godina od postanka DPK prošla >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << kroz mnoge izazove i bila pred mnogim teškim odlukama, ali da su zajedno uspeli da ih prevaziđu.On je izrazio uverenje da će i na sledećim lokalnim i parlamentarnim izborima njegova stranka sigurno biti pobednik.Kongres DPK, koji je počeo juče, nastavlja rad izbnorom Upravnog odbora stranke, koji treba da izabere Predsedništvo partije.Tanjug
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Tači ponovo lider DPK-a

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jan.2013

PRIŠTINA - Hašim Tači ponovo je izabran za predsjednika Demokratske partije Kosova /DPK/.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.