Tači otputovao u posetu SAD! Tamo ga čeka bivši američki predsednik

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2018, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači otputovao u posetu SAD! Tamo ga čeka bivši američki predsednik

Predsednik lažne države Kosova Hašim Tači otputovao je danas u posetu Sjedinjenim Američkim Državama.

Tokom posete Vašingtonu sastaće se sa visokim predstavnicima Bele kuće, Stejt departmenta, američkog Kongresa i Senata, ali i sa ličnostima koje su podržale Kosovo u jednostranom proglašenju nezavisnosti.

Tači će se sastati sa savetnikom američkog predsednika Donalda Trampa za nacionalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bezbednost Džonom Boltonom i sa američkim državnim sekretarom Majkom Pompeom.

Jedna od tema sastanaka biće i pravno obavezujući sporazum između lažne države i Srbije.

Tači će, kako je navedeno na njegovom sajtu, u Vašingtonu imati i niz sastanaka sa američkim kongresmenima i senatorima koji su podržali Kosovo u protekle dve decenije. Imaće i specijalni sastanak u Dalasu sa bivšim predsednikom SAD Džordžom V. Bušom i albansko-američkom zajednicom.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.