Tači i Vučić sutra u Bratislavi?

Izvor: Danas, 05.Jun.2019, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači i Vučić sutra u Bratislavi?

Predsednik Kosova Hašim Tači sutra će u Bratislavi učestvovati na međunarodnoj konferenciji, u organizaciji "GlobSec", na panelu na kojem će se raspravljati o budućnosti dijaloga između Kosova i Srbije, prenosi RTK. Članak Tači i Vučić sutra u Bratislavi? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić u Bratislavi o Kosovu

Izvor: RTS, 06.Jun.2019, 08:12

. Kako je potvrđeno RTS-u, predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće u Bratislavi na na međunarodnoj konferenciji, u organizaciji ""GlobSec", na panelu na kojem će se raspravljati o budućnosti dijaloga između Beograda i Prištine.

Nastavak na RTS...

"EU I SAD NA STRANI SVOG ČEDA" Vučić: Haradinaj će danas pokušati da PREVARI MERKEL

Izvor: Blic, 06.Jun.2019

Predsednik Srbije Alerksandar Vučić najavio je da će sutra u Bratislavi, na konferenciji "„Globsec"“ govoriti istinu o stanju na Kosovu i Metohiji i od Amerikanaca tražiti pomoć da Priština ukine takse.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.