Tači čestitao Trumpu na izbornoj pobedi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Nov.2016, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači čestitao Trumpu na izbornoj pobedi

Predsednik Kosova, Hašim Tači, čestitao je u ime naroda i kosovskih institucija izbor Donalda Trampa za američkog predsednika, te je dodao da će zauvek ostati zahvalan Hilari Klinton na pruženoj podršci kosovskom narodu i državi Kosovo. „Svesni vodeće uloge Sjedinjenih Američkih Država na međunarodnoj sceni, ubeđen sam da će se izabrani predsednik, s velikom odgovornošću, baviti mnogim izazovima na globalnom nivou“, objavio je Tači na svom Facebook nalogu. On je dodao da će trajno...
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Hilari Klinton,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tači čestitao Trampu, uz zahvalnost Hilari Klinton

Izvor: RTS, 09.Nov.2016

. Kosovski predsednik Hašim Tači čestitao je Donaldu Trampu izbor za američkog predsednika, ali je dodao da će zauvek ostati zahvalan kandidatkinji demokrata Hilari Klinton na, kako je rekao, "pruženoj podršci kosovskom narodu".

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.