Tači: Trenutak formiranja vojske kuca na otvorena vrata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2018, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Trenutak formiranja vojske kuca na otvorena vrata

Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je danas da je odlučan da Kosovo što je pre moguće dobije svoju vojsku, tvrdeći da strateški partneri i NATO u potpunosti podržavaju taj proces, prenosi "Koha".

"Kosovske bezbednosne snage su završile sve pripreme da se transformišu u oružane snage", rekao je Tači na paradi KBS, povodom godišnjice jednostranog proglašneja nezavisnosti Kosova.

Tači je naveo da su KBS i policija najbolja garancija bezbednosti i stabilnosti Kosova i da "dugoočekivani trenutak formiranja vojske kuca na otvorena vrata".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   NATO

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tači: Odlučan sam da Kosovo ima svoju vojsku

Izvor: Vesti-online.com, 18.Feb.2018

Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je danas da je odlučan da Kosovo što je pre moguće dobije svoju vojsku, tvrdeći da strateški partneri i NATO u potpunosti podržavaju taj proces, prenosi "Koha"...- Kosovske bezbednosne snage su završile sve pripreme da se transformišu u oružane snage...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.