Tači: Odluka o zabrani za srpske zvaničnike autonomna

Izvor: Blic, 03.Okt.2013, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Odluka o zabrani za srpske zvaničnike autonomna

Kosovski premijer Hašim Tači rekao je danas da su kosovske institucije samostalno donele odluku o zabrani ulaska na Kosovo premijera Srbije Ivice Dačića i srpskih zvaničika radi učešća u predizbornoj kampanji u Štrpcu.

"Mi smo radili i nastavicemo da budemo obazrivi prema EU i SAD, tako da smo i u ovim okolnostima krenuli na veoma obazriv nacin. Institucije Kosova za tu donesenu odluku bile su autonomne", rekao je Tači tokom posete Gnjilanu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
On je dodao da je vlada preuzela ustavne i zakonske odgovornosti, tako da je i jedna takva odluka bila individualna odgovornost.

"Mi smo zainteresovani za uspeh u izbornom procesu a potpuno sam uveren da će svi učestvovati (na izborima) i da će biti integrisane sve opštine na severu", rekao je Tači.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TAČI: Institucije samosatalno donele odluku o zabrani za srpske zvaničnike

Izvor: Telegraf.rs, 03.Okt.2013

- Mi smo radili i nastavicemo da budemo obazrivi prema EU i SAD, tako da smo i u ovim okolnostima krenuli na veoma obazriv način. Institucije Kosova za tu donesenu odluku bile su autonomne - rekao je Tači

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.