Tači: OEBS može da organizuje izbore na Kosovu

Izvor: Blic, 11.Feb.2014, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: OEBS može da organizuje izbore na Kosovu

Priština - Kosovski premijer Hašim Tači smatra da građani Kosova mogu da glasaju u raznim izbornim procesima jer imaju pravo na dvojno državljanstvo, piše danas prištinski dnevnik Tribuna.

Tači je izjavio za Glas Amerike da Beograd ne može da organizuje izbore na Kosovu, ali to mogu da rade međunarodne organizacije kao što je OEBS.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Čurkin: Albanski ratnici pretnja

Izvor: Večernje novosti, 11.Feb.2014

PRIŠTINA - Ambasador Rusije u Savetu bezbednosti Vitalij Čurkin ocenio je da će Albanci koji su se borili u Siriji biti pretnja kada se vrate kući, piše danas prištinski dnevnik Kosova Sot na naslovnoj strani. Čurkin je izjavio da je učešće Albanaca u raznim sukobima zabrinjavajuće pošto...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.