Tači: Nestali treba da budu tema briselskog dijaloga

Izvor: N1 televizija, 11.Nov.2016, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Nestali treba da budu tema briselskog dijaloga

Predsednik Kosova Hašim Tači je na sastanku sa predstavnicima porodica nestalih Albanaca i Srba razgovarao o potrebi da se što pre utvrdi njihova sudbina i ocenio da bi to trebalo da bude i tema briselskog dijaloga između Beograda i Prištine, navodi danas kosovska štampa.

Problem nestalih osoba je od najvećeg značaja i zahteva konkretne i hitne korake, izjavio je Tači.

On se predstavnicima porodica zahvalio na spremnosti da sarađuju na rešavanju tog osetljivog humanitarnog problema.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Tači: Predlog izborne reforme u decembru

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Nov.2016

Predsednik Kosova Hašim Tači najavio je u petak formiranje dveju radnih podgrupa za ustavne promene i zakonsku reformu o opštim i lokalnim izborima, koje bi do početka decembra predložile izmene. On se danas po drugi put u proteklih sedam dana sastao sa predstavnicima partija inevladinih organizacija. Tači...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.