Tači: Hodžaj i Veselji inicirali takse, Haradinaj samo glasao

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jan.2019, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Hodžaj i Veselji inicirali takse, Haradinaj samo glasao

Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da je zamenik premijera Enver Hodžaj inicirao ideju o uvođenju taksi na proizvode iz Srbije, da je lider Demokratske partije Kosova Kadri Veselji to podigao na 100 odsto, te da su Vlada i Ramuš Haradinaj samo glasali o toj odluci.

- Zamenik premijera Enver Hodžaj inicirao je uvođenje taksi od 10 odsto kao rezultat dešavanja između Srbije i Kosova. kasnije lider Demokratske partije Kosova Kadri Veselji predložio je povećanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na 100 odsto, a vlada je samo glasala o toj odluci - rekao je Tači za prištinski Klan Kosova.

Kako je rekao on o tome nije razgovarao sa premijerom privremenih kosovskih institucija Ramušom Haradinajem jer on nije bio uključen u to.

- Haradinaj i drugi su samo glasali o tome u Vladi - rekao je Tači.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tači proglasio 2019. godinom NATO na Kosovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jan.2019

Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači proglasio je 2019. godinom NATO na Kosovu, uz zahvalnost državama članicama i obrazloženje da se ove godine navršava 20. godina od bombardovanja SRJ, odnosno, kako piše na njegovom zvaničnom sajtu, "humanitarne intervencije NATO-a na Kosovu"..."Ove...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.