Tači: Bezbednosne snage Kosova spremne za svaki izazov

Izvor: Blic, 17.Jan.2017, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Bezbednosne snage Kosova spremne za svaki izazov

Predsednik Kosova Hašim Tači ocenio je danas da su Bezbednosne snage Kosova (BSK) spremne za svaki izazov "na čitavoj teritoriji Kosova".

Tači je, posle razovara s komandantom BSK generalom Rahmanom Ramom, izrazio zadovoljstvo osposobljenošću i planovima tih snaga, saopštio je kabinet predsednika.

- Kosovske snage bezbednosti su regrutovane i pripremljene u saradnji sa NATO-om i u skladu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa standardima NATO - rekao je Tači.

On je dodao da su "to višenacionalne snage, uz dobru rodnu zastupljenost i spremne su da odgovore na sve izazove koji se tiču bezbednosti na čitavoj teritoriji Kosova“.

Rama je informisao Tačija o dostignućima BSK istakavši da su te snage "spremne da postanu vojska Kosova", navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tači: Snage Kosova "spremne za svaki izazov"

Izvor: Mondo, 17.Jan.2017

Predsednik Kosova Hašim Tači ocenio je danas da su Bezbednosne snage Kosova (BSK) spremne za svaki izazov "na čitavoj teritoriji Kosova"...Foto: AP Photo/Visar Kryeziu..Tači je, posle razovara s komandantom BSK, generalom Rahmanom Ramom, izrazio zadovoljstvo osposobljenošću i planovima tih snaga,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.