Tači: Bezbednosne snage Kosova spremne za izazove u zemlji

Izvor: N1 televizija, 17.Jan.2017, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Bezbednosne snage Kosova spremne za izazove u zemlji

Predsednik Kosova Hašim Tači je izjavio danas, posle sastanka sa komadantom kosovskih bezbednosnih snaga Rahmanom Ramom, da su bezbednosne snage Kosova spremne da odgovore na sve izazove u zemlji.

"Bezbednosne snage Kosova su regrutovane i obučavane u saradnji sa NATO i na osnovu NATO standarda. One su profesionalne i multietničke, sa adekvatnim >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << rodnim predstavljanjem i spremne da odgovore svim sigurnosnim izazovima na celoj teritoriji Kosova", rekao je Tači.

Rahman Rama je, kako prenosi Radio slobodna Evropa, informisao Tačija o dostignućima i kapacitetu tih snaga.

"Sigurnosne snage Kosova su spremne da postanu Vojska Kosova“, istakao je on.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tači: Bezbednosne snage Kosova spremne za svaki izazov

Izvor: Beta, 17.Jan.2017

Predsednik Kosova Hašim Tači ocenio je danas da su Bezbednosne snage Kosova (BSK) spremne za svaki izazov "na čitavoj teritoriji Kosova".Tači je, posle razovara s komandantom BSK, generalom Rahmanom Ramom, izrazio zadovoljstvo osposobljenošću i planovima tih snaga, saopštio je kabinet predsednika."Kosovske...

Nastavak na Beta...

TAČI ZVECKA ORUŽJEM: Bezbednosne snage Kosova spremne za izazove u zemlji

Izvor: Kurir, 17.Jan.2017

..."Bezbednosne snage Kosova su regrutovane i obučavane u saradnji sa NATO i na osnovu NATO standarda One su profesionalne i multietničke, sa adekvatnim rodnim predstavljanjem i spremne da odgovore svim sigurnosnim izazovima na celoj teritoriji Kosova", rekao je Tači..Rahman Rama je, kako prenosi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.